Visie

 

Het doel van het requirements kenniscentrum is een platform voor kennisuitwisseling tussen analisten. We realiseren dit door regelmatig kennisavonden te organiseren waarin de inhoud centraal staat. Tijdens deze avonden proberen wij door middel van presentaties, workshops (of in een andere vorm) informatie te geven over actuele uitdagingen voor analisten. Rondom de presentaties is er de mogelijkheid om tijden een hapje en een drankje kennis uit te wisselen met alle aanwezige analisten.

 
 
 
 

Bestuur

 

Het Requirements Kenniscentrum wordt geleid door:

 

Bram Walet werkt als Agile informatie analist bij Quintor, sinds 2007 is hij actief in de ICT. Bram heeft zich altijd bezig gehouden met het vertalen van business wensen in haalbare ICT oplossingen, in diverse rollen, waaronder Scrum Master en Product Owner. Bram heeft een bijdrage geleverd aan de Agile analyse werkwijze van Quintor. In 2015 heeft hij het initiatief genomen om het stokje van voormalig oprichtster Nicole de Swart over te nemen. Naast het vak van informatie analist is Bram ook altijd geïnteresseerd geweest in de techniek. Buiten het werk om houdt Bram van reizen, fotografie en Lego.

Robert Tinga is bijna 15 jaar werkzaam binnen de IT. Robert is primair verantwoordelijk voor de werving van nieuw talent, maar daarnaast o.a. veel betrokken bij de organisatie van events voor kennisdeling. Vanuit de interesse voor het Informatie Analyse vakgebied en het feit dat het organiseren van dit soort kennisavonden ontzettend leuk is om te doen is Robert aangehaakt. Binnen het bestuur is Robert dan met name ook bezig met organisatorische punten en de sponsoring van de kennisavonden. Robert zijn grote hobby naast zijn werk en gezin is basketbal.

Imar Meijer is werkzaam als Product Owner bij ANVA te Amersfoort. Na ruim 15 jaar in verschillende consultantsrollen in IT werkzaam te zijn geweest werd Imar in 2011 analist. Zijn belangrijkste drijfveer voor deze verandering was de mogelijkheid om in persoon een actieve bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van waarde voor de markt. De kennismaking met het agile werken en scrum in 2013 brachten nieuwe rollen en instrumenten. Zijn overstap naar de functie van Product Owner lag dan ook volledig in lijn met zijn oorspronkelijke motivatie. Naast zijn werk geniet Imar met zijn vrouw en dochter graag van vakanties en is hij een fervent beoefenaar van lange afstandswandelingen. De 4Daagse van Nijmegen mag dan ook al ruim 10 jaar rekenen op zijn deelname.

Dennis Geluk is een senior informatie-analist en partner van DiVetro. Hij heeft meer dan 15 jaar IT-ervaring. Dennis heeft een zeer brede kennis en ervaring in het analysevak en spreekt regelmatig op conferenties of kennisavonden. Hij heeft bij verschillende organisaties een spilfunctie vervuld bij het implementeren van Agile werken en het verbeteren van requirements standaarden. Momenteel is Dennis coach en business analist bij de KLM en helpt hij diverse organisaties met vragen rond professionalisering. Naast het werk houdt Dennis van lekker eten, vliegeren, schaken en uiteraard zijn gezin.