Ideeën voor komende periode en BA & Beyond 2021

Het is een tijd stil geweest rondom het Requirements Kenniscentrum (RKC). De laatste keer dat wij elkaar hebben gezien is alweer van voor Corona. We willen het dit jaar weer oppakken. Om te beginnen doen we dat via deze mail waarin we een aankondiging doen van het event van BA&Beyond 2021 en tevens een oproep aan ons allen.

BA & Beyond 2021 

BA&Beyond, een congres georganiseerd door en voor BA’s, en dat voor het vierde jaar op rij. Wat begon met een dag in Antwerpen in 2018, bestrijkt nu een hele week (15-19 maart 2021) waarbij 40 sprekers uit binnen- en buitenland u meenemen in ons vakgebied. Thema’s als data, security, carrièreontwikkelingen en agility zullen de revue passeren gedurende een viertal middagen, en de laatste dag bestaat uit een aantal workshops. Voorafgaand aan het congres zijn er nog een drietal pre-conferences meetings, en uiteraard is alles ook dit jaar online.

Het volledige programma kunt u hier lezen: https://www.ba-beyond.eu/2021-programme.php.

Speciaal voor de leden van het Requirements Kenniscentrum is er een kortingsactie beschikbaar. Tot de start van het congres ontvang je € 50 korting op de dan geldende ticketprijs. Neem even contact op indien je gebruik wilt maken van deze korting.

Ideeën voor online sessie(s) met RKC
Tijdens eerdere inventarisaties is naar voren gekomen dat leden van het RKC geïnteresseerd zijn in best practices en praktijkervaringen. Deze onderwerpen lenen zich goed voor relatief korte praatjes of discussies welke geschikt zijn voor een online sessie. Voor dit jaar denken we aan online sessies van een uur waarin ruimte is voor 2 van dit soort praktijkverhalen van ongeveer 20 minuten. Dat kan gaan over iets wat jij, jouw werkgever of opdrachtgever heeft toegepast binnen ons vakgebied of raakvlakken heeft met ons vakgebied.

Dus heb je een onderwerp wat je wilt delen of wilt bediscussiëren met de leden van het RKC dan horen we dat graag.
We kijken uit naar de interactie met jullie en willen graag weer een en ander gaan organiseren.

Aanmelden voor de nieuwsbrief