23-05-2019 Kennisavond bij Iddink Group

23 mei 2019 || Kennisavond bij Iddink Group

Programma:

17:30 ontvangst
18:00 buffet
18:30 opening door Winfried van Holland (CTO Iddink Group)
18.45 start presentatie 
19:45 pauze
20:00 interactieve discussie 
21:00 afsluiting, borrel 
ca 21:30 einde kennisavond


“De analist van morgen”

Wat doet de analist van morgen? Bestaat de analist morgen überhaupt nog wel? In een interactieve sessie willen we als Requirements Kenniscentrum samen met jullie op zoek gaan naar het antwoord op deze vraag. Johan Vink en Dennis Geluk zullen op basis van hun ervaring in het vakgebied de aanwezigen meenemen in de geschiedenis, het heden en de toekomst van ons vakgebied. Hierbij zullen vragen als: “Waar komen we vandaan?”, “Wat is veranderd?” en “Wat betekent dit voor ons vakgebied?” de revue zeker passeren.

Dennis Geluk
Dennis Geluk is een senior informatie-analist en partner van DiVetro. Hij heeft meer dan 15 jaar IT-ervaring. Dennis heeft een zeer brede kennis en ervaring in het analysevak en spreekt regelmatig op conferenties of kennisavonden. Hij heeft bij verschillende organisaties een spilfunctie vervuld bij het implementeren van Agile werken en het verbeteren van requirements standaarden. Momenteel is Dennis coach en business analist bij de KLM en helpt hij diverse organisaties met vragen rond professionalisering. Naast het werk houdt Dennis van lekker eten, vliegeren, schaken en uiteraard zijn gezin.

Johan Vink
Johan Vink is onafhankelijk Agile consultant. De missie van Johan is om mensen en organisaties te helpen succesvol te zijn in het wendbaar maken van denken en doen. Johan is een consultant met ruime kennis en ervaring op het gebied van agile software ontwikkeling, leiderschap, testen, informatie- en procesanalyse. Als consultant ligt zijn toegevoegde waarde in de combinatie van coachend leiderschap en zijn uitgebreide ervaring met agile software ontwikkeling. Johan verzorgt regelmatig presentaties, workshops en trainingen op het gebied van Agile practices. Hij is gecertificeerd als Scrum Master en Product Owner bij de Scrum Alliance. Daarnaast is hij gecertificeerd LeSS practitioner. Johan gaat graag uit eten met zijn vrouw en combineert hij regelmatige zijn passie voor duiken en het maken van (verre) reizen.